Agenda

Masterclass complexe beslagcombinaties

Om te leren van elkaars ervaringen organiseert Schouders Eronder een aantal masterclasses. In een groep van max. 25 deelnemers bespreken we een casus. Afhankelijk van de casus halen we er een professional bij om nog dieper op de situatie in te gaan. Voor deze masterclass hebben we op 3 juli André Moerman bereid gevonden om ons mee te nemen in ingewikkelde beslag- en verrekencombinaties.

Complexe beslagcombinaties
Als je schulden hebt dan sta je daar met heel je vermogen voor in. En dat is te merken. Op allerlei inkomensbestanddelen kan beslag gelegd of verrekend worden. Hoe ga je om met ingewikkelde beslag- en verrekencombinaties? En wat te doen bij bankbeslag? Kortom: hoe zorg je er voor dat de beslagvrije voet klopt en dat jouw klant weer voldoende overhoudt om van te leven?

Deze masterclass wordt verzorgd door mr. André Moerman. André is eigenaar van www.schuldinfo.nl, manager materiële dienstverlening bij Bindkracht10 en voorzitter van de signaleringscommissie van de Landelijke Organisatie Sociaal Raadslieden (Sociaal Werk Nederland).

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Schouders Eronder